liveblog | 10 juni

Ride for the Roses Midden-Zeeland geslaagd: 'We gaan richting een recordbedrag'

  • DELTA Ride for the Roses 2023: Duizenden deelnemers stappen dit weekend op de fiets om geld op te halen voor kankeronderzoek.
  • Vrijdagavond vond de 'Ladies Night Ride' plaats. Vandaag werd er door Midden-Zeeland gefietst en morgen rijden de renners door Zeeuws-Vlaanderen.
  • Na de Ride in Zeeuws-Vlaanderen wordt het totale opgehaalde bedrag bekendgemaakt. Op zondag zijn we er weer met een nieuw liveblog!
Laatst bijgewerkt: 10 juni, 16:08 uur
16:08

Organisator tevreden: 'We gaan richting een recordbedrag'

Voorzitter Henk Remijnsen kijkt tevreden terug op deze dag: "Alles is voorspoedig gegaan. Een paar mensen waren een beetje oververhit, maar die hebben we opgehaald en naar de EHBO gebracht. Maar voor de rest zijn er geen problemen geweest. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag."

Recordbedrag

Het totale bedrag dat is opgehaald wordt morgen bekendgemaakt. "We hebben nog twee evenementen te gaan. Vanavond de Kidsride in Terneuzen en dan morgen de grote Ride in Zeeuws-Vlaanderen. Ik kan er nog niet te veel over zeggen maar het niet ernaar uit dat we richting een recordbedrag gaan", voorspelt Remijnsen. Dat komt met name door de vele donateurs, zegt hij. "In totaal zijn er zo'n tienduizend mensen die meefietsen of een donatie doen. Vorig jaar hadden we 1.300 donateurs, nu hebben we er al 4.500. Dat brengt met elkaar een heel groot bedrag bij elkaar."
15:43

De fietsers zijn binnen!

14:23

Organisator: 'Plan Zeelandbrug blijft staan voor volgend jaar'

14:23

Feestelijk ontvangst

14:14

In the pocket

14:06

Applaus voor de binnenkomers!