Emma Heesters zingt duet met Belgische hitartiest Maksim

Vandaag verscheen opnieuw een duet met zangeres Emma Heesters uit 's-Gravenpolder. Het lied heet Dat Hadden Wij Moeten Zijn. Deze keer zingt ze het met de Belgische artiest Maksim uit Antwerpen, die in eigen land al meerder hits op z'n naam heeft staan. Maar wat hebben die tandenborstels op hun foto toch te betekenen?
De afgelopen jaren heeft Emma Heesters al meerdere duetten uitgebracht, onder meer met Rolf Sanchez, Metejoor, Ronnie Flex, Anouk en Flemming. Emma zingt dan ook graag samen: "Ik vind sowieso dat je met duetten elkaar heel goed kan aanvullen. Ik vind het ook fijn om samen op het podium te staan. Gewoon gezellig."
Maksim is in eigen land België al een grote artiest, met meerdere hits op zijn naam. In Nederland is hij nog niet zo bekend. Emma ontmoette hem toen ze bezig was met de promotie van haar single Zwaartekracht met de eveneens Belgische dj Regi.

Samenhangend verhaal

De single Dat Hadden Wij Moeten Zijn gaat over het gevoel dat je krijgt als je je ex met een ander ziet. Het is een nummer van Maksim, maar de tekst lijkt Emma, de zelf het nodige achter de rug heeft op relationeel gebied, op het lijf geschreven. Emma: "Sowieso heeft iedereen wel met liefdesverdriet te maken gehad. Altijd als ik een nummer doe, kijk ik wel naar m'n omgeving: wat heb ik zelf meegemaakt? Wat hebben anderen om mij heen meegemaakt? Ik maak er altijd al wel een samenhangend verhaal van in m'n hoofd. En dat is dan mijn vertolking."
Of haar volgende single wéér een duet wordt, weet Emma nog niet. "Nu is de focus op de nieuwe single. Daarna kijk ik weer wat een goeie opvolger kan zijn. Of dat alleen is of weer een duet dat weet ik nog niet. Voor mij is allebei even leuk."

Tandenborstel in de mond

Op de foto van de single staan Maksim en Emma Heesters met een tandenborstel in de mond. Daar moeten we verder niets achter zoeken, zegt Emma: "Ik zal eerlijk zeggen: dat was in opdracht van de fotograaf."
Emma Heesters in gesprek met Omroep Zeeland over duetten, liefdesverdriet en tandenborstels.