Auto met pech rijdt langzaam op A58, bestuurder knalt achterop

Bij een ongeval op de A58 ter hoogte van 's-Heer Arendskerke zijn gisteravond drie mensen gewond geraakt. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Bij een ongeluk op de A58 raakten drie mensen gewond
Bij een ongeluk op de A58 raakten drie mensen gewond © HVZeeland
Een 20-jarige man uit Den Haag reed volgens de politie rond 22.45 uur samen met een passagier richting Vlissingen. "Hun Volkswagen Golf lekte naar eigen zeggen koelvloeistof waardoor ze heel rustig reden", zo vertelt een politiewoordvoerder. Een 22-jarige Middelburger reed in een Nissan Micra achter het stel en had te laat in de gaten dat de auto voor hem langzaam reed en knalde er achterop.

Auto halve meter korter

Volgens de politie ontstond er flink wat schade. "De gehele voorzijde van de Nissan Micra had zich in de achterzijde van de Golf geboord en was zeker een halve meter ingedeukt", aldus de politiewoordvoerder. "De achterzijde van de Volkswagen Golf was behoorlijk ingedeukt. Beide voertuigen konden niet meer zelfstandig rijden."

Gewonden naar het ziekenhuis

De man uit Den Haag klaagde over pijn in de benen. Beide bestuurders en de passagier zijn ter controle door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis in Goes. Bergers hebben de beide voertuigen getakeld. Vanwege het ongeluk was één rijstrook van de snelweg een tijdje afgesloten.