Sarita Lorena zingt duet met Nielson

Sarita Lorena heeft een duet opgenomen met nederpopzanger en gitarist Nielson. De twee kennen elkaar nog van het vorige seizoen van tv-programma Beste Zangers. Het liefdeslied Nieuw Voor Mij is één van de tracks op het nieuwe album van Niels Littooij, alias Nielson, de opvolger van Diamant uit 2018. Voor Sarita Lorena, die opgroeide in Waterlandkerkje, is dit haar eerste nieuwe muziek na een jaar vol ups and downs.
Sarita Lorena werd geboren in Brazilië, maar groeide vanaf haar negende jaar op in Zeeuws-Vlaanderen. Haar deelname aan Beste Zangers vormde haar doorbraak bij het grote publiek. Een paar maanden na de opnames van het programma kwam haar vriend om het leven bij een schietpartij in Rotterdam. Daarna nam ze even tijd voor haarzelf en zette ze een streep door een geplande clubtour.
In Beste Zangers zong ze ook al een duet met Nielson, You'll Be In My Heart van Phil Collins. Sarita was dit seizoen ook te zien in De Alleskunner VIPS van SBS6, maar behoorde vorige week tot de afvallers.