Grote zorgen om vermiste 82-jarige Tholenaar, naam en foto verspreid

De politie is op zoek naar een 82-jarige man uit Tholen, die sinds gistermorgen niet meer is gezien. De man vertrok om 10.15 uur richting Hoogerheide, maar is daar nooit aangekomen. De man heeft dringend medicijnen nodig en daarom maakt de politie zich ernstig zorgen en heeft zijn signalement verspreid.
Update: de man is sinds woensdag 20 september terecht. Zijn persoonlijke gegevens, zoals zijn naam, kentekennummer en foto, zijn daarom uit dit artikel verwijderd.
Politie
De politie maakt zich zorgen over de man © ANP
Sinds de vermissing zijn er bij de politie nog wel een paar aanwijzingen binnengekomen waar de man in de tussentijd nog is geweest. Agenten hebben gisteren nog gezocht in Tholen en Woensdrecht, maar zonder resultaat.
Inmiddels is bekend dat de man zaterdag om 11.40 uur nog heeft getankt in het Belgische Stabroek en later is gesignaleerd net over de grens in Frankrijk. De man is op pad in zijn auto.
De man heeft grijs/wit achterovergekamd haar en een grijs/witte snor. Verder draagt de man een bril met zwart montuur. Op het moment van vertrek had hij een witte polo met korte mouwen, een blauwe spijkerbroek en halfhoge schoenen aan.
Mensen die de man zien of weten waar hij is, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.