Kijk hier naar Omroep Zeeland Sport van zondag 17 september

In de nieuwste aflevering van Omroep Zeeland Sport beelden van de zwaarbevochten overwinning van De Zeeuwse Kust bij de start van de waterpolocompetitie. Ook de voetballers van Kloetinge wonnen en dat was de eerste zege van de Bevelandse ploeg in de competitie.
Kijk hier naar Omroep Zeeland Sport van zondag 17 september
Kloetinge was op eigen veld met 2-0 te sterk voor Baronie, Reguillo Vandepitte en Ruben de Jager verzorgden de doelpunten voor de ploeg van Jurriaan van Poelje. Na twee gelijke spelen en twee nederlagen was het de eerste zege voor Kloetinge, dat afgelopen seizoen naar de Derde Divisie promoveerde.
In dezelfde klasse kwam Hoek niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Meerssen, dat voorafgaand aan de wedstrijd hekkensluiter was. Hoek kwam door een discutabel doelpunt op een 1-0 achterstand, Steve Schalkwijk maakte vanaf elf meter gelijk. In de Vierde Divisie had GOES geen kind aan Best Vooruit. Na een 3-0 ruststand werd het 5-1 voor de ploeg van Dennis de Nooijer.
De waterpoloërs van DZK rekenden in eigen huis af met Sassenheim. In een spannende wedstrijd gaven de Vlissingse waterpoloërs een ruime voorsprong uit handen maar wonnen ze uiteindelijk met 10-8.