Twee mishandelingen in Hulst, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van twee mishandelingen in Hulst afgelopen zaterdag. Een Belgische jongen van 14 werd in de middag mishandeld, vermoedelijk door leeftijdsgenoten. 's Avonds werd een 41-jarige man mishandeld.
politie_logo_rug_actie
Mishandelingen in Hulst, politie zoekt getuigen © Omroep Zeeland
De jongen werd rond 15.30 uur lastig gevallen vlakbij het Princebolwerk. Hij had daar met zijn vrienden zitten vissen. Toen ze daarna op een bankje wachtten tot ze werden opgehaald werden ze lastig gevallen door waarschijnlijk leeftijdsgenoten. Die groep werd steeds groter en de vissers werden herhaaldelijk uitgedaagd volgens de politie. Meerdere kinderen zouden de jongen uit België hebben geslagen.
De politie vraagt mensen, die deel uitmaken van de groep die de jongen lastig viel, om zich te melden. "Maakte jij deel uit van het groepje? Wacht dan niet tot we naar jou toe komen, maar meld je en vertel ons jouw kant van het verhaal", schrijft de politie.

's Avonds nog een mishandeling

Om 20.30 uur ging het opnieuw mis in Hulst. Het gebeurde op een parkeerplaats aan het Galgebolwerk. Een 41-jarige man uit Zaamslag zou daar plotseling geslagen zijn door een nog onbekende dader. Het slachtoffer werd gewond op de grond aangetroffen en moest met de ambulance mee naar het ziekenhuis. Hij heeft de politie nog niet kunnen vertellen wat er is gebeurd.
Ook hier zoekt de politie getuigen of camerabeelden waar mogelijk op te zien is wat er is gebeurd.