GOES knokt zich naar punt op bezoek bij Dongen

Na twee overwinningen op rij heeft GOES weer eens averij opgelopen. De ploeg van Dennis de Nooijer had lange tijd weinig in te brengen tegen Dongen, maar vlak voor tijd schoot Daniël Wissel alsnog de 1-1 binnen. Door de zwaarbevochten remise staat GOES nu op een gedeelde tweede plaats in de Vierde Divisie.
Goes knokt zich naar punt op bezoek bij Dongen
GOES wist dat het bij een zege goede zaken zou doen in de strijd om de koppositie. In de voorbereiding was de Bevelandse formatie nog met 1-6 te sterk geweest voor Dongen. Bij GOES begon de nieuwe aanwinst Yanilio de Nooijer op de bank. Dongen was in de openingsfase de gevaarlijkste ploeg. Een vrije trap van Rick Siemerink ging rakelings naast het doel van Matthew Lentink. Even later stond Lentink in een één tegen één situatie opnieuw een doelpunt van Siemerink in de weg. GOES kwam er nauwelijks aan te pas en mocht tevreden zijn dat het zonder schade de rust haalde.

Tegentreffer schudt GOES wakker

Ook in de tweede helft ging het niet vanzelf bij GOES. Dongen hield het overwicht en kwam na ruim een uur spelen op voorsprong. Na een vlotte combinatie kwam de bal terecht bij Sel Bastmeijer en de spits rondde het eenvoudig af. Voor GOES was dat het startsein om in de aanval te gaan. Tim de Winter zag zijn afstandsschot gepareerd worden en de inzet van Wissel stuitte op de lat. GOES drukte door en vlak voor tijd schoot Wissel zijn ploeg langszij na een assist van Sjoerd Verhulst. Het laatste wapenfeit kwam van Wissel die zijn poging over het doel heen zag gaan.

Scoreverloop

1-0 Sel Bastmeijer (63)
1-1 Daniël Wissel (85)

Opstelling GOES

Matthew Lentink, Stefan de Bert (Yanilio de Nooijer/52), Timo Lijbers, Eys Murre, Renzo Roemeratoe, Steven Smulder, Sjoerd Verhulst, Tim de Winter, Daniël Wissel, Claude de Smit, Erwin Franse