Kloetinge domineert, maar vergeet zichzelf te belonen tegen Groene Ster

Kloetinge heeft zichzelf tekort gedaan in de thuiswedstrijd tegen Groene Ster uit Heerlen. De Bevelandse ploeg speelde met 1-1 gelijk en liet het vooral voor de rust na om vaker te scoren.
Samenvatting Kloetinge-Groene Ster
De overtuigende 0-2 zege bij Unitas vorige week was voor trainer Jurriaan van Poelje aanleiding geen enkele wijziging in zijn elftal door te voeren. Dat betekende dat jongelingen Dook van den Berg en Raphael Zerbib opnieuw in de basis begonnen. Net als tegen Unitas toonde Kloetinge al vroeg lef en was het de dominante ploeg.
Kansen waren er te over voor Kloetinge in de eerste helft. Koen Plank raakte de lat uit een corner, een schot van Zerbib trof de paal. Kyle Doesburg kwam alleen voor de keeper, maar schoot naast. Na rust opende Kloetinge eindelijk de score. Een afstandsschot van Reguillo Vandepitte werd nog gekeerd door doelman Voss, maar na een uur spelen had hij geen antwoord op een kopbal van De Jager. De aanvaller was het meest alert bij een voorzet van Yasin Ouja en trof doel.
Voetbal Kloetinge Ruben de Jager
Ruben de Jager scoorde de enige Kloetinge-goal tegen Groene Ster © Ron Quinten
Kloetinge leek op weg naar de derde zege op rij, maar de klad kwam in het spel en de Limburgers werden sterker. Een foute terugspeelbal van Julius Bliek leidde bijna de gelijkmaker in, maar Mitchell Braafhart bracht redding. Even later had de Kloetinge-doelman zijn standbeen nodig om Hajjaji van scoren af te houden. De treffer hing in de lucht en even later was het dan ook raak. Uit een counter werd Stan Shotton bereikt, die knap raak schoot en Kloetinge zo twee punten afsnoepte.
'Ik ben zwaar teleurgesteld over dit resultaat'

Kloetinge - Groene Ster 1-1

1-0 Ruben de Jager (61)
1-1 Stan Shotton (83)

Opstelling Kloetinge

Mitchell Braafhart, Jop Dekker (Ellas Meijer/62), Koen Plank, Julius Bliek, Raphael Zerbib, Reguillo Vandepitte, Valentijn van Keulen, Dook van den Berg (Zenya Deurloo/83), Yasin Ouja (Jefry Dijkstra/72), Kyle Doesburg, Ruben de Jager