Uitslagen amateurvoetbal zondag 1 oktober

GOES is de nieuwe koploper in de Vierde Divisie C. De ploeg van trainer Dennis de Nooijer won met ruime cijfers van Orion. Ook Clinge is koploper, maar dan in de 4e klasse A. Lees alle uitslagen van vanmiddag nog eens terug in ons uitslagenbericht.
franse uitslagenbericht
Beeld uit de wedstrijd GOES - Orion © René van der Vliet

Derde Divisie B

Quick boekte de grootste overwinning, de Zeeuwse clubs kwamen gisteren al in actie. Beide ploegen zakken een plaatsje door de uitslagen van vandaag.

Vierde Divisie C

GOES was veel te sterk voor laagvlieger Orion en won met 5-1. Claude de Smit en Erwin Franse scoorden twee keer voor GOES, Tim de Winter maakte de vijfde en laatste treffer. GOES is nu op doelsaldo de nieuwe koploper in de Vierde Divisie.

3e klasse A

HVV'24 kwam vandaag voor het eerst in actie. In Hulst werd VVR met 3-1 verslagen. Jasper Sponselee scoorde tweemaal, Siebe de Kraker een keer.

STEEN kwam al na zes minuten spelen op voorsprong door toedoen van Remco Dophemont. Het bleek niet genoeg voor de drie punten, want Rimboe wist ruim tien minuten voor tijd nog een punt uit het vuur te slepen; 1-1.

4e klasse A

De grootste score van vandaag kwam op naam van Clinge, dat met 0-7 won in Ossendrecht van ODIO. Jordy Pardon maakte een hattrick, Chris Seghers scoorde twee keer. Dries van Putte en Tristan Delforge maakten de zeven vol. Clinge is op doelsaldo koploper.

Groede en Philippine slaagden er niet in om een positief resultaat te behalen. Beide clubs verloren. Philippine met 0-2 van Sprundel, Groede met 1-2 van WVV'67. Ricardo Mariman scoorde het enige doelpunt voor Groede.

5e klasse A

Graauw wist als enige Zeeuwse club te winnen. Het trok in het onderonsje met SDO'63 aan het langste eind; 4-2.

Koewacht en Vogelwaarde stonden met lege handen. Koewacht verloor met 2-5 van METO, Vogelwaarde verloor nipt van Achtmaal met 1-2. Dennis van Passel scoorde de enige goal voor Vogelwaarde.

2e klasse A vrouwen

Hontenisse ging met 7-3 onderuit bij ZIGO uit Tilburg. Maike Wauters scoorde twee keer, Lisan van de Broek zette de andere Zeeuws-Vlaamse treffer op haar conto.