Wie vertegenwoordigt Zeeland op het Regio Songfestival? Luister vanmiddag naar de Zeeuwse voorronde

Vanmiddag weten we welke Zeeuwse zanger, zangeres of band Zeeland vertegenwoordigt op het Regio Songfestival in Utrecht op 4 november. De Zeeuwse voorronde van het liedjesfestival van alle dertien regionale omroepen is te beluisteren van 12.15 uur tot 15.00 uur bij Omroep Zeeland radio. Een driekoppige jury buigt zich over de acht deelnemende artiesten en komen rond 14.45 met een winnaar!
Regio Songfestival
Regio Songfestival Zeeland © Omroep Zeeland
De deelnemers komen uit plaatsen verspreid over de provincie, van Middelburg tot Terneuzen, van Groede tot Tholen. Het zijn Peetman, Sanne Pronk, Villa, Jorinke, Smaakstof, Sanja, Marko Kondic en Rosann. Ook qua muziek is het deelnemersveld divers. De genres variëren van country, poprock, musical, nederpop en gevoelige ballad. Hoewel zingen in een Zeeuws dialect ook was toegestaan, zijn alle inzendingen in het Nederlands.
Aan de jury de lastige taak om de act te kiezen waarmee Omroep Zeeland de grootste kans maakt op de landelijke finale in Utrecht. De jury bestaat uit Frank Engels, Marjon van Iwaarden en Sander Verhaar. Rond 14.45 uur komen ze met de uitslag!