'Fietsboulevard niet veiliger voor fietsers'

VLISSINGEN - Dat begint aan de kant van het standbeeld van Michiel de Ruyter en gaat door tot aan het Wooldhuis, aan de andere kant van de boulevard. De boulevard in Vlissingen wordt ingericht als fietsstraat. Door lijnen en hobbels in de weg worden auto's gedwongen om langzamer te rijden.

Goed bij kas

Op onze website wordt gereageerd op het asfalteren van de Vlissingse boulevard. Joep zegt "Gemeente Vlissingen goed bij kas? Over geldverspilling gesproken." Vis zegt in een reactie "Ik ben ook vaak op de boulevard te vinden. Het is inderdaad wel redelijk mooi geworden, maar de veiligheid voor de fietsers is nog steeds niet verbeterd. De auto's rijden nog steeds veel te hard en gevaarlijk! Een paar flinke verkeersdrempels erbij misschien? Goed idee om er boa's en motoragenten te plaatsen."

Fietsers

De situatie zou er niet beter op zijn geworden voor fietsers, stelt Peterdw, die zelf daar regelmatig over de boulevard fietst. "Auto's rijden niet langzamer, maar ze rijden wel bijna zonder uitzondering met de linkerwielen over de zwarte strook in het midden. Het interesseert ze, net als vóór de nieuwe situatie, geen ene cent of er fietsers als tegenliggers rijden of niet. Het blijft er voor fietsers net zo gevaarlijk als voorheen."

Meer reacties vindt u onderaan de pagina