Voor het eerst sinds lange tijd weet Groene Ster weer wat winnen is

Groene Ster uit Vlissingen weet na vijf duels zonder zege weer wat winnen is. In de eredivisie zaalvoetbal won Groene Ster vrijdag met 4-1 van Be'79 uit Berkel Enschot. Het was voor Groene Ster de eerste overwinning in ruim een maand tijd. De ploeg van trainer Hoessein Bouzambou pakte met de winst de laatste strohalm voor eventuele deelname aan de kampioenspoule.
Bekijk hier de goals bij Groene Ster-Berkel Enschot in de eredivisie zaalvoetbal
Door vier nederlagen op rij en een gelijkspel was Groene Ster de laatste weken gezakt naar de elfde plaats in de eredivisie. De club wil bij de bovenste acht ploegen eindigen om zich te plaatsen voor de kampioenspoule.
Door de zege op Berkel Enschot blijft Groene Ster elfde op de ranglijst. Deelname aan de kampioenspoule is allerminst zeker. Er zijn nog drie wedstrijden te spelen tot het einde van de eerste fase. Groene Ster heeft nu drie punten achterstand op de achtste plaats.
Groene Ster was vrijdag - na een 1-0 ruststand - met 4-1 te sterk voor Berkel Enschot. Karim Boughada opende de score en verdubbelde de voorsprong na rust naar 2-0. Daarna scoorden Nabil Azzanagui en doelman Karim Ben Sellam. Het laatste doelpunt werd door Amin Said namens Be'79: 4-1.
Volgende week is FCK/De Hommel de tegenstander van Groene Ster.