Tam Hoek laat zich in slotfase aftroeven en verliest

Hoek is op bezoek bij OSS'20 onderuit gegaan. De Zeeuws-Vlamingen stonden lang op voorsprong door een goal van Jahrdell Constansia, maar kregen door twee goals in het laatste kwartier het deksel op de neus: 2-1.
Hoogtepunten OSS'20-Hoek
In een koud Oss mocht Constansia in de basis starten. De rechtsbuiten werd beloond voor zijn goede invalbeurten van de laatste weken. Constansia was na een paar minuten gelijk betrokken bij de eerste kans voor Hoek; hij bediende Rik Impens, die net naast krulde.
Na twintig minuten was het wel raak voor de Zeeuws-Vlamingen. Constansia was de laatste weken vaak aangever op Steve Schalkwijk, nu waren de rollen omgedraaid. De spits gaf een voorzet die door Constansia tegen de touwen werd gekopt. Niet veel later had hij zijn tweede op de schoen. Oog-in-oog met de keeper probeerde Constansia een lob, maar die ging net naast.

Tweede helft

Hoek bleef de betere ploeg en kreeg kleine kansjes. OSS'20 trok zich terug en creëerde weinig. Toch kwamen de Brabanders op gelijke hoogte. Augustine Loof maakte hands bij het inzetten van een sliding, scheidsrechter Dröge legde de bal op de stip. Samed Oztoprak scoorde en OSS'20 ging voor meer. Gesterkt door de gelijkmaker voerde de thuisploeg de druk op. Dat leverde in de slotfase de winnende goal op. Invaller Glenn Diedhiou gleed weg, OSS'20 ging met de bal aan de haal en Teije Leenders haalde de trekker over. Zijn schot liet Lars Knipping kansloos, waardoor Hoek zonder punten terug naar Zeeuws-Vlaanderen reist.

Scoreverloop

0-1 Jahrdell Constansia (19)
1-1 Samed Oztoprak (75/pen)
2-1 Teije Leenders (90)

Opstelling Hoek

Lars Knipping, Jelco Schamp (Artuur Zutterman/78), Gertjan Martens, Augustine Loof, Lars Wantens, Jarno Lion (Mathieu De Smet/85), Gilles Vandecandelaere, Rik Impens, Jahrdell Constansia, Steve Schalkwijk, Sylvio Hage (Glenn Diedhiou/81)