GOES wint van Nemelaer en bindt zeven spelers voor volgend seizoen

Voetbalclub GOES heeft gedaan wat het moet doen in de strijd om de bovenste plaatsen van de Vierde Divisie C. Op eigen veld werd met 3-1 gewonnen van de nummer zestien van de ranglijst Nemelaer. Na afloop maakte de Bevelandse club bekend dat het zeven spelers aan zich heeft gebonden voor volgend seizoen.
Samenvatting GOES-Nemelaer
Met slechts twee overwinningen in de laatste vijf wedstrijden beleeft het elftal van trainer Dennis de Nooijer na een uitstekende seizoensstart een mindere fase. De openingsfase van het duel met de Brabantse laagvlieger was niet goed. De bezoekers verschenen in het eerste kwartier enkele keren gevaarlijk dichtbij het doel van Matthew Lentink.

Tegen de verhoudingen in

Toch was het de doelman van GOES die na twintig minuten opgelucht kon juichen, toen de eerste beste kans raak was. Na een snelle counter kon Sjoerd Verhulst binnenschuiven op aangeven van Mitchell de Nooijer: 1-0.
Na ruim een half uur leken De Nooijer en Verhulst ook op weg naar de tweede treffer, maar ditmaal werd de inzet geblokt. Toch verdubbelde GOES nog voor het eind van de eerste helft de voorsprong. Erwin Franse bracht de stand met zijn zevende competitietreffer op 2-0.
De spanning was daardoor weg in de tweede helft en het was wachten op meer GOES-goals. Het werd er uiteindelijk slechts één. Een kwartier voor tijd gaf de gepasseerde Claude de Smit als invaller nog zijn visitekaartje kaartje af. Nemelaer maakte via Ties Boogaers nog wel de eretreffer: 3-1.

Contractverlengingen

Na de wedstrijd maakte GOES bekend zeven spelers te hebben vastgelegd voor volgend seizoen. De dit seizoen doorgebroken Eys Murre en Sjoerd Verhulst blijven aan boord, evenals routiniers Erwin Franse en Tim de Winter. Middenvelder Timo Lijbers werd nadrukkelijk gevolgd door andere clubs, maar draagt ook volgend voetbaljaar het shirt van de Bevelandse club. Aanvallers Rowan Traas en Claude de Smit, die tegen Nemelaer tekende voor zijn zevende goal. blijven ook op 't Schenge.
'We hebben het uitstekend opgepakt na vorige week'

Scoreverloop

1-0 Sjoerd Verhulst (20)
2-0 Erwin Franse (45)
3-0 Claude de Smit (83)
3-1 Ties Boogaers (90)

Opstelling GOES

Matthew Lentink, Renzo Roemeratoe (Stefan de Bert/60), Eys Murre, Wout den Engelsman, Yanilio de Nooijer, Steven Smulder (Jeremie Noa/70), Timo Lijbers, Mitchell de Nooijer (Wiebe Provoost/86), Erwin Franse, Sjoerd Verhulst (Reza Maipauw/86), Rowan Traas (Claude de Smit/70)