Nieuwe single 'Haat Me' van Emma Heesters heeft diepe lyrics: 'Heel fijn om nu naar buiten te brengen'

Zangeres Emma Heesters uit 's-Gravenpolder beleeft drukke, maar ook mooie tijden: ze is wekelijks op tv te zien in Stars on Stage en vorige week stond ze in Praag op het podium met Andrea Bocelli. Daarnaast heeft ze ook nog tijd gehad om een nieuwe single te schrijven én op te nemen, die vandaag verscheen: Haat Me.
Emma Heesters maakte vorige week indruk in tv-programma Stars On Stage met haar versie van Don't Cry For Me Argentina. Emma: "Het was echt heel speciaal. Ik kreeg heel goeie reacties. Toen dacht ik al: 'jullie moesten eens weten wat ik morgen ga doen'."
Het optreden met Andrea Bocceli in Praag wilde ze niet meteen aan de grote klok hangen. Emma: "Omdat ik daar best wel nerveus voor was. Maar ik vond het ook wel leuk om het in één keer 'boem' te droppen. Daardoor keken mensen er nog extra van op."
In Stars on Stage staat musical-repertoire centraal, een genre waar Emma ook goed in thuis is. "Ja, dat klopt. Toen ik jonger was heb ik veel in musicals gespeeld bij de musicalvereniging van m'n ouders [Musical-Vrienden Goes - red.]. Op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt omdat ik meer popzangeres wilde zijn. Het is wel extra leuk om nu terug te gaan naar die roots en te kijken of ik het nog een beetje in me heb."
Ik vind het ook goed om als je fout zit je excuses aan te bieden aan de persoon die het moet horen."
Emma Heesters
Haar nieuwe single, Haat Me, heeft Emma zelf geschreven. Op die titel kreeg ze meteen bij de aankondiging al veel commentaar: "Veel mensen zeiden: 'nou Emma, we gaan je echt niet haten'. Iedereen wordt wel eens gehaat. Ik ook. Ik vind het ook goed om als je fout zit je excuses aan te bieden aan de persoon die het moet horen."
Haat Me noemt Emma een 'ballad, recht uit het hart'. "Ik zing dus lyrics als 'Haat me, haat me, door een hel wil ik gaan, bij elke traan, die jij laat vallen'. Het zijn diepe lyrics, maar het is heel fijn om nu naar buiten te brengen."

Eerst nog even nagenieten

Tegelijk met de aankondiging van dit nieuwe lied, verklapte Emma Heesters dat ze bezig is met een compleet album, maar daar wil ze nog niks over zeggen. "Nee, ik ga nog niks over m'n album zeggen. Dat doe ik tegen die tijd wel. Eerst nog even nagenieten van Andrea Bocceli, Stars on Stage en natuurlijk m'n nieuwe single.
Met al deze leuke dingen, kan het niet anders of Emma moet tevreden zijn met haar bestaan op dit moment. "Ik heb het altijd wel naar m'n zin, hoor. Het is zo'n leuke baan om te hebben. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik op al die mooie plekken mag komen en dat zo veel mensen zo positief zijn. Dus dat is alleen maar fijn."
Emma Heesters vertelt over haar nieuwe single 'Haat Me'