Welke Zeeuwse artiest gaat voor de winst op het Regio Songfestival?

Voor de tweede keer organiseren de dertien regionale omroepen het Regio Songfestival. Elke omroep zet zijn beste muzikale beentje voor en stuurt een artiest uit de regio naar de finale. Vorig jaar won Emmy Ackermans namens Limburg met het liedje 't Letste Rundje. Wil jij voor Zeeland meedoen aan dit songfestival? Schrijf je dan in, maak een nieuw lied in het Nederlands of dialect en zend het in. Wie weet sta jij op 9 november op het podium van het Theater aan het Vrijthof in Maastricht.
Omroep Zeeland maakt een selectie van de beste inzendingen. Op zaterdag 15 juni mogen die inzenders hun liedje live laten horen voor een vakjury in de studio van Omroep Zeeland.
Als je in aanmerking wil komen voor een plek in de voorronde, schrijf je dan hier in. Hiermee meld je je aan als deelnemer. Zodoende weten wij dat je bezig bent met het schrijven van een lied. Uiterste inzenddatum voor het lied is 1 juni.
In 2023 ging de Walcherse band Smaakstof naar de finale in Utrecht. De band eindigde weliswaar op een enigszins teleurstellende elfde plaats, maar genoot wel met volle teugen van de finale, die live te volgen was bij alle dertien regionale omroepen.
De videoclip van Nacht Van De Nacht werd in opdracht van Omroep Zeeland gemaakt door Klaas van de Ketterij.
Klaar om je in te schrijven? Dat kan op deze pagina.