John Coffey, Merol en My Baby komen ook naar Klomppop

Klomppop heeft nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de editie van 2024. Zo komen John Coffey, Merol en My Baby naar het festival. Eerder werd al bekend dat onder meer Roxy Dekker en Baby Blue ook daar op het podium staan.
Klomppop 2023
Klomppopbezoekers in 2023 genieten van het zonnetje © Omroep Zeeland
John Coffey is de headliner voor de vrijdag. Op zaterdag kan het publiek genieten van Merol en My Baby.
De eerste dag van het festival staat in het teken van gitaarmuziek. Paceshifters is aan het programma voor die dag toegevoegd. Ook de Zeeuwse bluesrockers Grainbait maken die dag het podium van Klomppop onveilig.
Klomppop is één van de oudste festivals van Zeeland. De eerste twee dagen draaien vooral om de muziek, volgens de organisatie. Op de zondag wordt het programma uitgebreid met een festivalmarkt en veel straattheater.
Klomppop vindt plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei in Ovezande.
Naast Merol en My Baby zijn er nog meer nieuwe namen genoemd die op zaterdag hun stem in Ovezande laten horen. Dat zijn onder meer het Amsterdamse Alamo Race Track, de noiserockers Texoprint en singer-songwriter Kind Human.
Zondag voegt de ABBA-tribute Does your mother know zich bij het feestje, net als De Baron, hardrockfanfare Heavy Hoempa en coverband The Animators. De afsluiter is Baby Blue, de feestcoverband waarvan eerder al bekend werd dat die op Klomppop zou staan.