Kasten, borden, glazen, bestek, stopcontacten en planten: woning in Terneuzen volledig vernield

Een woning in Terneuzen is volledig vernield, melden wijkagenten in Terneuzen. "Elke kamer, alle kasten, al het bestek, borden, glazen, alles" was vernield, schrijven de wijkagenten op Instagram. Een man die wordt verdacht van de vernieling, is aangehouden.
Een foto van de ravage in de woning
Een foto van de ravage in de woning © Wijkagenten Terneuzen
De wijkagenten kregen vannacht de melding dat het rumoerig was in de woning. "Toen wij aankwamen bij de woning zagen we gelijk dat het goed fout zat", schrijven ze. De volledige woning was "kapot en gesloopt, onbewoonbaar en onveilig. Zelfs de stopcontacten en planten moesten het ontgelden", schrijven de wijkagenten.
Op het eerste gezicht leek de woning verlaten, maar er bleek toch een man aanwezig te zijn. Hij is uit veiligheidsoverwegingen gelijk geboeid en buiten de woning gezet. De man stond niet ingeschreven op het adres. Hij wordt ervan verdacht verantwoordelijk te zijn voor de ravage.

Aangehouden

De man is aangehouden en naar Torentijd in Middelburg gebracht. Hij wordt van meerder strafbare feiten verdacht. De wijkagenten melden niet welke dit precies zijn. In de loop van de dag wordt hij gehoord.