Uitslagen amateurvoetbal zondag 3 maart

GOES doet goede zaken in de titelstrijd, HVV'24 schiet er zeven in tegen Breskens, en Philippine boekt een belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. Dit zijn de uitslagen van het Zeeuwse zondagvoetbal.
uitslagen voetbal
Uitslagen amateurvoetbal zondag 3 maart © Omroep Zeeland

Derde Divisie B

Hoek en Kloetinge kwamen gisteren al in actie. Hoek verloor met 1-3 van Barendrecht, Kloetinge wist wel te winnen. Aanvoerder Reguillo Vandepitte zorgde voor de enige goal in de wedstrijd tegen Groene Ster.

Vierde Divisie C

GOES kwam in de uitwedstrijd tegen Orion vroeg op achterstand, maar won toch redelijk eenvoudig. Nog voor rust draaide de ploeg van trainer Dennis de Nooijer de achterstand om naar een 1-2 voorsprong. In de tweede helft liep GOES dankzij Rowan Traas en Claude de Smit uit naar 1-4.
Dongen speelde met 3-3 gelijk tegen Juliana'31. Door dat resultaat loopt GOES twee punten uit en staat het nu acht punten voor op Dongen.

3e klasse A

HVV'24 moest even wakker worden tegen Breskens. De ploeg uit Hulst kwam snel op achterstand door een goal van Joris Corijn, maar trok de wedstrijd toen naar zich toe. Aan de hand van Siebe de Kraker, die drie keer scoorde, liep HVV'24 uit naar een 7-2 zege. Daarmee blijft de ploeg van Yves Michelet meedoen in de titelstrijd.
Hontenisse blijft in het spoor van HVV'24. Door goals van Kris van Meele en Dennis Malcontent werd Zundert met 0-2 geklopt en passeert Hontenisse de tegenstander nu ook in de stand.

4e klasse A

Clinge blijft aan kop dankzij een 1-4 zege op Grenswachters. Dries van Putte was twee keer trefzeker voor de koploper, Bram den Exter en Milan Bolsens verzorgden de andere treffers.
Philippine heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie. Dankzij goals van Joey dos Santos en Roland van de Wege klopte het Hulsterloo met 2-0. Omdat RSV en Grenswachters verliezen krijgt Philippine die twee ploegen nu weer in zicht.

5e klasse A

Koewacht maakte het spannend tegen Achtmaal, maar verloor toch. Ondanks goals van Bas Koone en Marc Devolder werd het 2-3 voor de bezoekers.
De Schutters - SDO'63 eindigt zoals het begon in 0-0, en daarmee helpt de ploeg uit Lamswaarde de thuisploeg aan het eerste punt van het seizoen. SDO'63 blijft voorlaatste in de stand.

2e klasse A

Hontenisse kwam niet in actie en ziet koploper ZIGO verder uitlopen.