Kloetinge al na één helft klaar met LRC Leerdam

KLOETINGE - LRC, getraind door oud-Feyenoorder Ruud Heus, maakte een zwakke indruk en kreeg geen enkele kans in de eerste helft. Kloetinge verzilverde drie kansen en leidde daarom bij rust al met 3-0. Mark Schuit opende na een kwartier de score na een individuele actie. Tien minuten kwam Josimar Pattinama oog in oog te staan met LRC-keeper Mirco Bovo. Pattinama legde de bal af op Rogier Veenstra, die makkelijk kon scoren. Vlak voor rust besliste Schuit het duel met zijn tweede treffer. Het was zijn zesde doelpunt dit seizoen. Daarmee is Schuit topscorer van Kloetinge.

Scheenbeenblessure

Het enige smetje op het duel was het uitvallen van Kloetinge-speler Rogier Veenstra. Kort na rust moest Veenstra na een tackle het veld verlaten met een wond op zijn scheenbeen en een dikke enkel. Veenstra, de vervanger van de zieke John Schot, verwacht binnen enkele dagen weer hersteld te zijn.