The Who inspireert Steady New Sounds

OOST-SOUBURG -
Steady New sounds bestaat uit Jasper de Klerk (zang/gitaar), Mark Blom (drum), Ziggy Marlissa (gitaar) en Loek van der Linde (bas). De band bestaat pas anderhalf jaar maar timmert al aardig aan de weg.

Festival

In januari stonden ze op Altersonic in Groningen en wisten ze een plekje te verkrijgen op het 20x30 festival in Paradiso. Ook hebben ze drie nummers live mogen spelen op radio 3FM.

Visitekaartje

De band speelt stevige rock, geïnspireerd door de grote rocklegendes als The Who en The Rolling Stones. Volgens muziekwebsite 3 voor 12 van de VPRO 'kan de band uitgroeien tot het nieuwe visitekaartje van Zeeland.'

Belofte

De Zeeuwse Belofte is de belangrijkste wedstrijd voor jonge bands in Zeeland en fungeert als voorronde voor de Sena Performers PopNL Award.

Nominaties

Behalve Steady New Sounds zijn Geert and The Chiefs uit Vlissingen en The Venues uit Heinkenszand geselecteerd. In totaal staan op 5 mei in de Piek in Vlissingen zes bands in de finale van de Zeeuwse Belofte. Drie andere nominaties worden volgende maand bekend gemaakt.