Racoon geeft extra jubileumconcert

GOES -
Deze week is ook het eerste Nederlandstalige nummer van Racoon uitgekomen. Voor de film 'Alles is Familie' scheef zanger Bart van der Weide het nummer Oceaan. De band heeft tot nu toe alleen maar Engelstalige nummers uitgebracht. "Nederlands is een taal voor theater en poëzie", aldus zanger Bart van der Weide. "Niet alle fans zullen meteen enthousiast zijn over het nummer, maar eigenlijk interesseert me dat geen zak. Het is eenmalig en ik wilde dit verhaal graag op deze manier op muziek zetten."

Bioscoop

Het liedje is overigens niet de titelsong van de film, waarin Carice van Houten de hoofdrol speelt. Dat is 'Liever dan lief', een duet van Gers Pardoel en Doe Maar. Vanaf 22 november is 'Alles is Familie' te zien in de bioscoop. De film is de opvolger van de bioscoophit 'Alles is Liefde', waarvoor Bløf in 2007 de titelsong maakte.

Award

Het gaat erg goed met Racoon. Hun Cd "Liverpool Rain" is al geruime tijd platina. Ze zijn genomineerd voor de 100% NL award "Hit voor het jaar" met het nummer "Liverpool Rain" en de bijbehorende clip was genomineerd voor beste online-clip tijdens het Nederlands Filmfestival.
foto: Mechteld Jansen