Groene Ster neemt revanche op Sranang

VLISSINGEN - Hiermee nam Groene Ster revanche voor de 5-3-nederlaag eerder dit seizoen in Goes.
Pas laat wakker In de eerste helft ging de wedstrijd nog gelijk op en de ruststand was 2-2. Nadat FM Sranang na de pauze op een 2-3-voorsprong kwam werd de thuisploeg wakker. De bezoekers kwamen er niet meer aan te pas en de koploper in de hoofdklasse liep eenvoudig uit naar 7-3. Aanvoerder André Siereveld scoorde drie keer voor Groene Ster. Namens FM Sranang was Ugur Kahveci twee keer trefzeker.
Beste Zeeuwse zaalvoetbalteam "Ik denk dat wij op dit moment overde beste zaalvoetballers van Zeeland beschikken", zei coach Mohammed Ahrouch van Groene Ster na afloop. Hij heeft met zijn team nu nog maar één doel dit seizoen: kampioen worden en promoveren naar de eerste divisie. Ook Sranang-coach Ramon Dahoe vindt dat Groene Ster op dit moment de Zeeuwse nummer één is: "Dat zijn ze op dit moment zeker."
Groene Ster is alleen koploper in de hoofdklasse met 30 punten uit12 duels, concurrent CFE/VDL Groep 4 kwam deze speelronde nog niet in actie. FM Sranang staat in de middenmoot met 14 punten uit 12 duels. (foto: Paul ten Hacken)