Supercross: tweede plaats Joeri van Liere

GOES - De crosser uit Kapelle moest in de Zeelandhallen in Goes alleen de Belg Maarten Govaert voor laten gaan. Govaert leidde de finale nagenoeg van start tot finish. De derde plaats ging naar Steven Engelen uit Huijbergen. Dennis Zoetewij (Yerseke) werd vierde.
Regioklasse Ook in de Regioklasse was een Belg de snelste. Chedley Mertens ging na de finale met de bloemen naar huis. Kyle Matthijssen uit Poortvliet was op de tweede plaats de beste Zeeuw. Rob de Clerq (ook uit België) kwam als derde door de finish.
Brunell geeft visitekaartje af Nieuw op de eerste avond van de Supercross was tijdens deze 18e editie het onderdeel One vs. One. Hierin kwamen de deelnemers aan de Dutch Open SX2 alvast tegen elkaar uit in één-tegen-één-crossen van slechts twee rondjes. De winnaars plaatsten zich steeds voor de volgende ronde en de verliezers vielen af.
De Brit Jack Brunell was uiteindelijk in de finale de beste. Brunell, dit seizoen ondermeer al winnaar van de Duitse Supercrossen in Stuttgart en München, was in het onderling duel sneller dan Mike Kras uit Fijnaart.