Stijn Mahieu bezorgt Hoek drie kostbare punten

HOEK - Hoek staat nu vaster op de vierde plaats met 25 punten uit 13 duels. Die klassering geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de Topklasse.
Puntverlies concurrenten Niet alleen GVVV is een concurrent voor de Topklasse. Ook Spakenburg (2-2 tegen LRC) en Kozakken Boys (2-1 verlies tegen SDC Putten) lieten punten liggen. Hoek heeft voorlopig de beste papieren om als vierde ploeg naar de Topklasse te gaan. De Zeeuws-Vlaamse formatie heeft drie punten voorsprong op Kozakken Boys én een wedstrijd minder gespeeld.
Uitblinker Mahieu Stijn Mahieu was de grote man aan Hoek-zijde. De Belgische middenvelder opende in de 25e minuut de score uit een strafschop. In de tweede helft (58e minuut) bepaalde Mahieu met zijn tweede treffer de eindstand op 2-0.
Rentree Siereveld Opvallend was de invalbeurt van Giovanni Siereveld, die binnen de lijnen kwam voor de geblesseerde Gideon Imagbudu. Siereveld vertrok afgelopen zomer bij Hoek om te gaan spelen voor het Belgische Eendracht Aalst, maar die overstap verliep niet zoals hij verwacht had. Siereveld gaf aan graag terug te willen naar Hoek en zijn rentree was vanmiddag dus een feit.
Twee keer geel Rik van Leeuwen van GVVV werd in de slotfase naar de kleedkamer gestuurd. Een overtreding op Thomas Ragut betekende zijn tweede gele kaart.