DELTA Tour niet over Stormvloedkering

GOES - Zo rijden de renners bijvoorbeeld niet meer door Vlissingen, Westkapelle en over de Stormvloedkering. Daarvoor in de plaats gaat het peloton over de Philipsdam, Tholen en de Oesterdam.
Kasseien Start en finish van de etappe blijven in respectievelijk Middelburg en Goes. Ook is er voor de finish nog een doorkomst in Goes. De renners maken ook een klein uitstapje naar Noord-Brabant, want bij Woensdrecht wordt over de kasseienstrook van de Hogerwaardpolder gereden.
Niet meteen definitief "We wilden graag eens een keer dit deel van de provincie aandoen", zegt voorzitter David Luteijn van de DELTA Tour Zeeland. "Daar komt bij dat deze route iets makkelijker te beveiligen is dan de voorgaande route." Ook in de tweede en laatste rit in Zeeuws-Vlaanderen zijn enkele kleine parcourswijzigingen doorgevoerd. De proloog in Hulst blijft ongewijzigd. Het is volgens Luteijn nog niet bekend of de wijzigingen tijdelijk of definitief zullen zijn. De DELTA Tour Zeeland is dit jaar op 11, 12 en 13 juni.