Clausing zonder setverlies Zeeuws kampioen

GOES - Sterk bezet Het Zeeuws kampioenschap was sinds jaren weer eens sterk bezet. Als een soort pilot werd geprobeerd de beste Zeeuwse tennissers voor het toernooi te strikken. Dat lukte met Clausing, Nonnekens en René Lindenbergh aardig, want dat zijn alledrie spelers uit de nationale top-100.
Clausing oppermachtig Frank Clausing pakte de Zeeuwse titel met groot vertoon van macht. Hij verloor geen enkele set in het toernooi. In de finale tegen Nonnekens ging het tot 5-5 gelijk op, maar daarna besliste Clausing het duel door acht games op rij te winnen. In de halve finale was Clausing in twee sets te sterk geweest voor Harold Schipper uit Goes (6-3, 6-4). Alexander Nonnekens bereikte de finale van het Zeeuws kampioenschap door in de halve eindstrijd met 7-6 en 6-1 van René Lindenbergh te winnen.
Van de Velde wint damestoernooi Bij de dames ging de toernooizege in de categorie 1 naar Bernice van de Velde uit Kapelle. Zij won in de finale van haar plaatsgenote Mirte de Bakker met 6-1 en 6-3.