TTCM wint degradatieduel in eerste divisie

MIDDELBURG - Voor het Middelburgse trio was het de eerste overwinning van het seizoen. Door de overwinning blijft TTCM voorlaatste, maar het gat met Westa is gegroeid naar zeven punten.
De scores voor TTC Middelburg kwamen op naam van John Scott (drie zeges in het enkelspel). Wouter van der Mark won twee keer en verloor een enkelpartij. Het dubbel werd door Scott en Van der Mark gewonnen. Derde man Sören de Witte won één van zijn drie partijen. Voor De Witte was het zijn eerste winstpartij dit seizoen.
Goede hoop "Het is zeker een ontlading", zei Van der Mark. "Persoonlijk had ik wel wat meer verwacht van deze eerste serie wedstrijden in de eerste divisie. We zitten nu op de helft, maar ik heb er alle hoop op dat we erin kunnen blijven. Alleen moeten sommige wedstrijden dan nét onze kant op vallen."
TTC Middelburg werd vorige seizoen kampioen in de tweede divisie en is momenteel het hoogst spelende Zeeuwse tafeltennisteam. Na vijf duels in de eerste divisie heeft TTCM negentien punten en staat dus voorlaatste. De onderste twee ploegen degraderen.