Wolff: "een schandalige overtreding"

VLISSINGEN - Veel pijn Wolff werd zondag twintig minuten voor het einde van de wedstrijd door de aanvoerder van Geldrop hard onderuit gehaald met een dubbele beenbreuk tot gevolg. Maandag werd hij van het ziekenhuis in Geldrop overgebracht naar Vlissingen om daar aan zijn been te worden geopereerd. "Het was echt een schandalige overtreding. Ik heb ontzettend veel pijn gehad. Ik zag mijn onderbeen naast mijn lichaam liggen en heb liggen janken op het veld", aldus Wolff.
Kwade opzet Wolff is er van overtuigd dat er opzet in het spel was. "De bal was eigenlijk al weg, dus hij ging echt om mij te raken. Het is sowieso een erg harde ploeg. En wat deze verdediger bezielde weet ik echt niet. Misschien zat hij aan de drugs ofzo".
Raymond Wolff is maandagmiddag geopereerd en hij mag donderdag weer naar huis. Voor zijn carrière wordt niet gevreesd. Hij denkt zelf begin komend seizoen weer te kunnen voetballen.
Woensdagochtend is de politie bij Wolff in het ziekenhuis langs geweest. De Vlissinger heeft inmiddels aangifte tegen de Geldrop-speler.