Hoek zoekt sponsoren op weg naar Topklasse

PHILIPPINE - In het begin van de avond werd vooral veel uitleg gegeven over de plannen en de ambities. Na de pauze werden de aanwezigen vermaakt door Hans Kraay jr. De oud-voetballer is tegenwoordig tv-presentator en kan smakelijke anekdotes vertellen uit zijn tijd als prof.
Hoofdsponsor Maar de avond draaide vooral om de ambities van Hoek. Na dit seizoen wordt het amateurvoetbal uitgebreid met twee Topklassen. Als Hoek aan het einde van dit seizoen bij de eerste vier in de hoofdklasse B eindigt speelt het volgend seizoen in de Topklasse en dat wil de vereniging graag. Op de sponsoravond werd bekend dat Neckermann.com ook volgend seizoen hoofdsponsor van Hoek is en de sponsor zou dan ook graag worden opgenomen in de naam van de club.
Accommodatie De Topklasse betekent ook dat Hoek verder moet professionaliseren. De club wil graag een nieuwe accommodatie. Volgens voorzitter Benny Langeraert van Hoek worden de plannen steeds duidelijker en zal er mogelijk snel meer bekend worden. Nico Boussen van de sponsorstichting liet nog weten dat Hoek bezig is met plannen voor een complex op een nieuwe locatie met onder meer twee kunstgrasvelden om op te trainen.
Trainers Er was de laatste tijd ook veel te doen over de trainers bij Hoek. Paul Telussa, die geen diploma heeft om hoofdtrainer te zijn bij een ploeg op dit niveau, acteert sinds enkele weken wat meer op de achtergrond, nadat Hoek werd bestraft door de KNVB met betrekking tot de trainerssituatie. Niet Jan Verdegem, maar Telussa zou volgens de bond hoofdtrainer zijn. Langeraert zou toch graag met dezelfde technische staf de Topklasse in willen.