Gevoelige nederlaag Goes tegen JEKA

GOES - Goes speelde een slechte wedstrijd. Voor rust liet de ploeg enkel een kans van Robin de Pagter noteren. Na een uur spelen zette Emre Ücerler de bezoekers op voorsprong. In het vervolg van de tweede helft kreeg Goes in de persoon van Lunven Vermeer nog wel een kans op de gelijkmaker, maar verder kwam de voorsprong van JEKA niet in gevaar.
Door de nederlaag ziet Goes JEKA langszij komen in de stand. Beide ploegen hebben 33 punten uit 17 wedstrijden. De nederlaag van Goes liet zich extra voelen omdat ook concurrent EBOH onderuit ging. Bij winst had Goes een grote stap in de richting van het kampioenschap gezet.
Ambitie Aan het eind van het seizoen promoveren de eerste twee ploegen direct naar de eerste klasse. "We zijn ambitieus", zegt voorzitter Henk Zwartelé van Goes. "We willen nu naar de eerste klasse en uiteindelijk willen we ook richting hoofdklasse." Trainer Kees van der Sluis hoopt, in zijn laatste jaar bij Goes, ook promotie af te dwingen. "We gingen eerst voor lijfsbehoud", zegt Van der Sluis. "Maar nu gaan we vol voor promotie en dat zou ik heel knap van de ploeg vinden."