Lappenmand VC Vlissingen wordt weer groter

VLISSINGEN - Spierblessure Bij rust keek Vlissingen tegen een 1-0-achterstand aan door een treffer van Stef Wissink (37e minuut). Twee minuten na de pauze zette Jonathan Constancia de gelijkmaker op het scorebord. Constancia viel vervolgens in de 64e minuut uit met een spierblessure. Volgens de eerste diagnose is de aanvaller twee tot drie weken uit de roulatie. Kjell van der Haeghen kwam voor Constancia in het veld en hij zette Vlissingen in de 78e minuut op een 2-1-voorsprong. Tot drie minuten voor tijd leek Vlissingen de drie punten dus in eigen huis te houden.
Lappenmand VC Vlissingen begon al gehavend aan de wedstrijd doordat Rico Witsenburg, Peter de Jong, Ronnie Cremer, Raymond Wolff, Rüstem Sen en Bjorn Langeveld geblesseerd zijn. Dangelo Martien was geschorst voor het duel tegen LONGA.
Danny Magito Opvallende speler bij VC Vlissingen was Danny Magito. De inmiddels 39-jarige verdediger maakte vanwege de vele blessures zijn rentree. Magito was er bijna twintig jaar geleden, toen Vlissingen betaald voetbal speelde, ook al bij.