Hoek zet Telussa en Verdegem op straat

HOEK - Niet alles uit de groep halen "Wij, als bestuur, denken dat Jan en Paul de komende weken niet alles meer uit de groep kunnen halen", aldus Hoek-voorzitter Benny Langeraert, die spreekt van een trieste dag voor de club. Hoek staat op dit moment vierde in de stand van de hoofdklasse B. Met die klassering is de club verzekerd van deelname aan de nieuw te vormen Topklasse. De voorsprong van Hoek op de concurrenten is de laatste weken teruggelopen, waardoor Zwaluwen'30 en GVVV ook weer meestrijden om een Topklasse-ticket. Komende weekend staat Hoek - Zwaluwen'30 op het programma.
"Jan en Paul behouden voor Hoek" Hoewel Telussa en Verdegem ontslagen zijn, wil Hoek-voorzitter Langeraert het duo wel behouden voor de club in een andere functie. "Jan en Paul hebben veel voor Hoek betekend. Dat willen we niet vergeten". Paul Telussa heeft inmiddels aangegeven dat hij niet meer in een andere functie bij Hoek wil werken.
Interim-trainer Demanet Vanaf dinsdag staat Gaby Demanet voor de spelersgroep als interim-trainer. De Belg was al eens eerder actief bij Hoek. Demanet moet Hoek in de resterende vier wedstrijden naar de Topklasse loodsen. Hoek speelt nog tegen Zwaluwen'30, LRC Leerdam, Spakenburg en Sparta Nijkerk.