Jan Verdegem wist van ontslag Paul Telussa

Rol Verdegem Erevoorzitter en bestuurslid John Bravenboer van Hoek bevestigt dat Verdegem zondag al bij het gesprek met de nieuwe trainer Gaby Demanet heeft gezeten. Daarmee wordt de indruk gewekt dat Hoek liever alleen Paul Telussa kwijt wilde. "We hopen dat Jan voor de vereniging behouden blijft en dat hij Gaby helpt om het seizoen af te maken". Volgens Bravenboer hangt het van Demanet af of Verdegem de rest van het seizoen en volgend seizoen zijn assistent wordt. Verdegem wenste dinsdagavond geen commentaar meer over deze kwestie te geven.
"Niet verdiend" Paul Telussa moest uit de krant vernemen dat Jan Verdegem zondag bij het gesprek met de nieuwe trainer Gaby Demanet is geweest. "Dit heb ik niet verdiend", stelt Telussa. "Jan heeft het me uitgelegd en ik heb daar begrip voor getoond", zo luidde de reactie van Telussa. Ook de Oost-Souburger mag in een andere functie bij Hoek terugkeren, maar hij heeft daarvoor bedankt.
Clubbelang "We hebben nu een aantal wedstrijden gezien en iedere keer dachten we: het zal wel beter worden. Dat gebeurde niet", zo reageert Bravenboer op de reden van het ontslag van Telussa en Verdegem. "Het was allemaal niet zo makkelijk, maar we moeten aan de club denken en niet aan één man." Hoek wil zich persé plaatsen voor de nieuw de vormen Topklasse. Het bestuur had geen vertrouwen meer in een goede afloop onder leiding van Telussa en Verdegem. Er staan nog vier wedstrijden op het programma.