Hoek slaat aanval Zwaluwen '30 af

HOEK - Roerige week Hoek sloot een roerige week af met een belangrijke zege. Afgelopen week werden de trainers Paul Telussa en Jan Verdegem op non-actief gesteld en het was afwachten of die wijziging goed zou uitpakken. Dat bleek door doelpunten van Ferry Alfons en Stijn Mahieu het geval. De laatste goal werd gemaakt via een penalty. Door deze overwinning blijft Hoek op de vierde plaats in de hoofdklasse B. Die plek geeft aan het eind van deze competitie recht op promotie naar de nieuwe topklasse.
Wedstrijd stilgelegd De wedstrijd werd vijf minuten voor tijd nog gestaakt toen een Hoek-supporter na een terecht afgekeurde goal van Regilio Pinas, de scheidsrechter uitschold. Nadat de supporter van achter het doel was verwijderd werd de wedstrijd na vijf minuten hervat.
Trainer Demanet ziet perspectief voor Hoek in de resterende drie wedstrijden. "Het is zo belangrijk voor de vereniging om de topklasse te halen. Deze overwinning op een naaste concurrent is van groot belang". Door de zege houdt Hoek Zwaluwen'30 achter zich op de ranglijst. Met nog drie wedstrijden voor de boeg staat Hoek vierde, een plaats die recht geeft op een plek in de Topklasse.