Hoek in beeld voor Feyenoord-wedstrijd

HOEK - Er zijn onvoldoende politiemensen beschikbaar die dag waardoor de wedstrijd niet in Goes gespeeld mag worden. Nadat burgemeester Van der Zaag het duel verbood, heeft Hoek zelf contact opgenomen met de Stichting Zeeuws Elftal, die de wedstrijd organiseert en de contacten met Feyenoord onderhoudt.
Feyenoord was eerder in Hoek Hoek heeft ervaring met het organiseren van wedstrijden tegen Feyenoord. De Rotterdammers waren twee keer eerder te gast bij de hoofdklasser. "De laatste keer waren er 4.500 toeschouwers. Toen speelde Feyenoord nog met Dirk Kuijt", vertelt Hoek-voorzitter Benny Langeraert. "Dat was een fantastische dag." Ook PSV was al eens te gast bij Hoek.
"Zeeuws-Vlaanderen ideale plek" Volgens Langeraert staat de gemeente Terneuzen 'niet negatief' om de wedstrijd in de gemeente te laten spelen. Langeraert denkt dat Zeeuws-Vlaanderen de ideale plek is om de wedstrijd te laten spelen. "Supporters die het zouden kunnen bederven, komen niet naar Zeeuws-Vlaanderen toe. Waarom niet? Je hebt hier geen treinverbinding."
Reactie Stichting Zeeuws Elftal Volgens voorzitter Piet Koster van de Stichting Zeeuws Elftal zijn er meerdere gegadigden. "Er hebben zich wel tien clubs aangemeld, toen bekend werd dat de wedstrijd niet in Goes gespeeld mag worden". Volgens Koster wordt na het weekend duidelijk of de wedstrijd gespeeld wordt en waar.