Arjan Human bezorgt Barendrecht de titel

BARENDRECHT - Daardoor is Barendrecht niet meer in te halen door concurrent Capelle. Barendrecht was in een eerder stadium al verzekerd van deelname aan de Topklasse.
Op tijd weer fit Het beslissende doelpunt van Human was zijn negende treffer van dit seizoen. Hij viel 25 minutehj voor tijd in. "Ik heb de laatste weken gesukkeld met een hamstringblessure. Daardoor begon ik vandaag op de bank."
"Dit is een hoogtepunt" Human, die bij de profs bij ADO Den Haag en RKC Waalwijk speelde, ziet het kampioenschap als een van de hoogtepunten uit zijn loopbaan. "Met ASWH werd ik algeheel kampioen, maar dit is ook mooi". Barendrecht gaat de komende weken nog spelen om het algeheel kampioenschap bij de zaterdagamateurs.
Human blijft Barendrecht trouw De oud-Middelburger maakt volgend seizoen ook deel uit van de selectie van Barendrecht,dat dan in de Topklasse uitkomt. "Ik zie geen enkele reden om weg te gaan. We hebben een fantastische groep", aldus Human (31). Volgend jaar is onder andere Hoek de tegenstander van Barendrecht in de Topklasse.