Bekerfinale voorbij voor driebanders DELTA/Fast

RIJSBERGEN - Verbrugge Terminals, ook uit Sluiskil, was al uitgeschakeld.
Kleine kans DELTA/Fast had in de laatste poulewedstrijd tegen Snellen Recycling een ruime overwinning nodig om kans te blijven maken op een plaats in de halve finale, maar kwam niet verder dan een gelijkspel. Kopman Eddy Leppens verloor van Roland Forthomme (1-2) en Jean-Paul de Bruijn ging onderuit (1-2) tegen Peter Ceulemans. Peter de Bakker en Henk Habraken wonnen hun partijen wel (beiden 2-1). Door het gelijkspel tegen Snellen Recycling eindigt DELTA/Fast als laatste in de poule.
Slecht begin DELTA/Fast begon het toernooi van de bekerfinale al niet goed. Donderdag werd in de eerste poulewedstrijd verloren van A1 Biljarts (2-6) en vrijdag behaalden Eddy Leppens, Jean-Paul de Bruijn, Peter de Backer en Henk Habraken een gelijkspel tegen Dekker Keukens.
Verbrugge Terminals Verbrugge Terminals verloor zaterdagmiddag de laatste wedstrijd tegen Van Donge & De Roo met 8-0. Eerder werd met dezelfde cijfers verloren van Twentevisie en met 4-4 gelijkgespeeld tegen Crystal Kelly. Verbrugge eindigt als laatste in de groep.