Rogier Veenstra elfde aanwinst voor Hoek

Momenteel is Veenstra nog geblesseerd. De 22-jarige speler werd eind 2009 geopereerd aan een hernia. Veenstra is nog aan het revalideren en hoopt in december weer een wedstrijd te kunnen spelen. "Het maakte me niet echt uit wanneer ik weer kan spelen, áls ik maar weer kan voetballen", aldus Veenstra.
Verhuurd Als pupil van RCS werd Veenstra in 2001 op 14-jarige leeftijd naar NAC gehaald. Daar doorliep hij de jeugdopleiding en vanaf 2005 maakte hij deel uit van de eerste selectie. Vanaf de zomer van 2008 werd hij twee keer verhuurd aan achtereenvolgens Excelsior en Haarlem. Voor aanvang van het afgelopen seizoen keerde hij weer terug in Breda, maar daar kwam hij vanwege rugproblemen niet in actie in het eerste elftal. Het aflopende contract van Veenstra werd bij NAC niet verlengd. In totaal speelde hij 45 wedstrijden in het betaald voetbal en scoorde drie keer.
"Ik wil eerst weer voetballen en me dan misschien via Hoek weer in de kijker spelen bij een betaald voetbalclub", zegt de Middelburger. "Ik kan bij Hoek met bekenden gaan spelen en dat vind ik ook belangrijk, zo hoop ik het plezier in het spelletje weer terug te krijgen."
Elf nieuwe spelers Veenstra is de elfde nieuwe speler bij de Zeeuws-Vlaamse Topklasser. Eeder werd al bekend dat Kristoff Deprez (VW Hamme), Jeroen van de Broeke (Terneuzense Boys), Niels de Looff (RC Waregem), Kwinten Clappaert (Sporting Lokeren), Jörg van Nieuwenhuijzen (Heracles Almelo), Klaas Hellebaut (Standaard Wetteren), Brecht Delbeke (Cercle Brugge), Mille Mendes, John Acolatse (beiden Grenswachters) en Nick de Jong (Jong FC Utrecht) volgend seizoen voor Hoek spelen.