Kloetinge verliest ruim van NAC, maar scoort

KLOETINGE - Afscheid NAC schoot uit de startblokken op het Wesselopark, want al in de tweede minuut bracht verdediger Tyrone Loran de stand op 0-1. Kloetinge wisselde in de eerste twintig minuten al twee keer, maar dat had niets met het spel van de ploeg te maken. Niels Kole (naar Wemeldinge) en Erwin van der Woerdt (wordt assistent-trainer) waren tegen NAC voor het laatst actief voor Kloetinge en kregen een publiekswissel. Daarna liep NAC voor rust nog uit naar 4-0 via Leonardo, Donny Gorter en Kees Luijckx.
Geen dubbele cijfers Na rust liep NAC nog verder weg bij de Bevelandse formatie. Luijckx scoorde uit een vrije trap 5-0 en daarna breidden Gudelj, Gorter en Lurling de stand uit naar 8-0. Toen kwam het moment waarop de bijna 1000 toeschouwerd de hele avond al stonden te wachten. Kloetinge scoorde de eretreffer via Ingmar Quist. Het slotakkoord was echter weer voor NAC toen de jonge spits Serrarens er 1-9 van maakte.
Pim Bouwman De enige Zeeuw in de selectie van NAC Breda, Pim Bouwman (19) uit Vlissingen, kreeg een halfuur speeltijd. Hij verzorgde de assist voor het doelpunt van Gudelj.