Lamers wint met Verona Grote Prijs in Nisse

NISSE - Arnold Boerekamps uit Milheeze was met Simba ook foutloos in de barrage, maar zijn tijd was langzamer dan die van Lamers (36'37" tegenover 34'97"). Dennis Evertse uit Haarlo (afkomstig uit Nieuw- & Sint Joosland) werd met Chamber derde. Evertse liep met 33'70" de snelste tijd van alle zes de combinaties in de barrage, maar maakte op de voorlaatste hindernis een cruciale springfout. Evertse werd met zijn tweede paard Vivaldi ook nog vierde. Hij was de enige Zeeuw in de barrage.
Rubriek 1.35 meter Bij het springen over hindernissen van 1.35 meter was er Zeeuws succes. Anouk Kort uit Lewedorp was met Tjambika de snelste, foutloze combinatie. Kort liet Glenn Knoester uit Hoorn met Accodetto en thuisrijder Piet Huige met Uccello achter zich. Kort is inmiddels wel verhuisd uit Zeeland, ze woont in Budel bij haar vriend - en winnaar van de hoofdrubriek - Ruben Lamers.
Rubriek 1.30 meter In de finale van het 1.30-springen ging de overwinning naar Anouk van der Pluym uit Made met Armani. Dennis Evertse was met Chinquito de beste Zeeuw op de vijfde plaats.