Beslag gelegd op spullen VC Vlissingen

VLISSINGEN - Verschillende bestuurders van VC Vlissingen zijn aansprakelijk gesteld. Onder hen onder meer de voormalig (waarnemend-)voorzitters Piet de Jong en Eddy Dobbeleir. Die laatste is geschrokken: "Ik vind het verschrikkelijk. Het bedrag is gereserveerd, maar de sponsor heeft het nog steeds niet kunnen betalen. De vereniging hangt aan een zijden draadje en ook ik doe er nog steeds alles aan de club te redden", aldus Dobbeleir.
Sinds maandag heeft Galietaram Bhondu zichzelf benoemd als waarnemend voorzitter van VC Vlissingen. "Ik heb donderdag overleg gehad met de Belastingdienst", vertelde Bhondu. "Ik moet nu binnen een paar dagen alle stukken in m'n bezit zien te krijgen en dan kunnen we verder gaan kijken. Ik ga er alles aan doen om Vlissingen te redden."
Het rommelt al langer bij VC Vlissingen. De club moet onder andere nog geld betalen aan de gemeente, spelers en de fiscus. Volgens De Jong heeft VC Vlissingen een schuld van 'ongeveer honderdduizend euro'. Afgelopen weekend werd nog een inzamelingsactie gehouden. Daar werd 30.000 euro opgehaald.