OTZ: "Goede start gemaakt bij VCV"

Vergouwen (directeur Rojas Tankers) en De Visser (directeur Bouwbedrijf Joziasse) zijn nu een kleine week betrokken bij het wel en wee van VC Vlissingen.
Progessie Volgens OTZ is er in korte tijd al veel bereikt. De schulden bij de gemeente Vlissingen zijn helemaal afbetaald. De meeste spelers van het derde en vierde elftal hebben hun aangekondigde overschrijving ingetrokken en er wordt binnenkort definitief een interim-bestuur geformeerd.
Schuldeisers Ook zijn de onderhandelingen met schuldeisers ingezet door VC Vlissingen volgens Rob Vergouwen. “Er wordt zwaar onderhandeld. Wij hebben toezeggingen aan de spelers gedaan tot de winterstop en wij dragen de club een warm hart toe.”
Samenwerking “VC Vlissingen heeft nu praktisch geen jeugd meer. Dat willen we weer gaan opbouwen. En we willen de samenwerking met de verenigingen in de buurt (GPC Vlissingen, Zeeland Sport en Walcheren) aangaan”, aldus De Visser.
Motivatie De Visser wilde VC Vlissingen steunen omdat hij merkte dat er tijdens de laatste ledenvergadering nog genoeg leden zijn de club willen helpen. “Ook de trainer (Hendriksen) en de spelers willen er voor gaan. Die motivatie heeft mij over de streep getrokken.” Rob Vergouwen was in het verleden al eens actief bij VC Vlissingen toen zijn zoon bij de A-junioren speelde. “Ik heb hier gewoond en mijn kinderen zijn hier geboren.”