Extraverte Chinees versterkt TTC Middelburg

MIDDELBURG - Aangepaste doelstelling In juni werd bekendgemaakt dat Tan Anran in het komend seizoen, dat zaterdag begint, uitkomt voor TTC Middelburg. 13 augustus arriveerde hij in Zeeland en maandagavond werden de laatste formaliteiten door middel van het ondertekenen van het contract afgehandeld. Het gaat technisch coördinator Peter Boon van TTCM te ver om Anran een geschenk uit de hemel te noemen, maar dat de jonge Chinees de Middelburgers veel sterker maakt is een feit. "We hebben een goede samenwerking met de Hogeschool Zeeland en leggen ook contacten in het buitenland. Daar is dit uit ontstaan. Ik hoop en denk dat we veel plezier aan Anran kunnen beleven. Hij is komend seizoen onze kopman en we verwachten dan ook een hoog winstpercentage van hem".
Extravert Chinezen staan er vaak om bekend erg in zichzelf gekeerd te zijn, maar dat geldt niet voor Anran. Wie hem spreekt treft een vrolijke jongen, die zich in het Engels goed kan uitten. "Ik vind het moeilijk te voorspellen hoe het seizoen gaat verlopen, maar ik denk dat zowel ik als de ploeg vertrouwen moet hebben. Ik denk dat we het hoogste kunnen behalen", zegt Anran. De Chinese speler heeft het al goed naar zijn zin in Zeeland. "Het is heel anders dan China. Daar zijn veel te veel mensen. Hier zijn de winkels 's avonds dicht en lopen er weinig mensen op straat. Dat bevalt me wel". Volgens Boon is Anran al gelijk geaccepteerd binnen TTC Middelburg. "Hij is een extraverte jongen en heeft bovendien gevoel voor humor. Dat wordt binnen onze vereniging wel gewaardeerd". Ploeggenoot Wouter van der Mark beaamt dat. "Hij is niet alleen een fantastische speler, maar ook een goede jongen. Ik ben blij dat we hem erbij hebben en kan veel van hem leren".
Anran laat tenslotte horen ook al aan zijn Nederlands te werken. "Ik ben moe" en "Hoe gaat het" roept hij vrolijk door tafeltennishal De Zandkuil.