Eerste competitiezege VC Vlissingen

DEN BOSCH - VC Vlissingen kwam na 14 minuten op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Yousin Hadouir. Sinan Coban zette een paar minuten later de gelijkmaker op het bord. Via een doelpunt van Johan Marcé leek RKJVV met een 2-1 voorsprong de rust in te gaan, maar in blessuretijd kreeg VC Vlissingen een penalty toegekend. Ridvan Celebi van RKJVV moest met een rode kaart van het veld af en Bjorn Langeveld benutte het buitenkansje.
Na rust maakte VC Vlissingen snel gebruik van de overtalsituatie. Saïd Bouzambou bezorgde zijn ploeg in de 53e minuut de 2-3 voorsprong. Een kwartier voor tijd werd RKJVV-verdediger Stephan Netten wegens natrappen van het veld gestuurd waardoor de thuisploeg nog slechts negen spelers op het veld had staan. In blessuretijd van de wedstrijd besliste opnieuw Bouzambou de wedstrijd definitief: 2-4.
In dezelfde eerste klasse speelde RCS op eigen veld met 2-2 gelijk tegen WSC. De Oost-Souburgers kwamen door een benutte strafschop van André Siereveld en een doelpunt van Remco Felius twee keer op voorsprong, maar vijf minuten voor tijd zette WSC de 2-2 eindstand op het bord. RCS blijft door het gelijke spel in de middenmoot staan. Aanstaande zaterdagavond staat de derby tussen VC Vlissingen en RCS op het programma.