DELTA/Fast blijft geloven in play-offs

SLUISKIL - Na elf duels staat DELTA/Fast op de zesde plaats met twee punten achterstand op TOVV.NL, dat vierde staat . Alleen de beste vier ploegen plaatsen zich voor de play-offs, waarin gespeeld wordt om het Nederlands kampioenschap. De ploeg uit Sluiskil heeft nog genoeg kansen om de play-offs te halen, maar het seizoen tot nu toe valt tegen.
Met name de prestaties van Jean-Paul de Bruijn uit Hulst en de Belg Eddy Leppens vallen op. De Bruijn haalde zondag tegen Loncelle pas zijn tweede overwinning van het seizoen. Leppens, bij het WK nog verliezend finalist, was in elf partijen slechts drie keer de sterkste. "Ik speel overal competitie, heb een fantastisch WK hier gespeeld, maar in de Nederlandse competitie wil het nog niet lukken", aldus Leppens.
"We spelen niet goed genoeg. Hier en daar hebben we misschien wat pech, maar dan moeten we maar beter spelen. Dan komt het geluk ook wel weer", aldus De Bruijn die hoop houdt op een goede afloop. "We zijn echt wel vier spelers die niet bij de pakken neer gaan zitten. Ik heb er goede hoop op."