Van der Graaff wil zich revancheren

VLAARDINGEN - European Ladies Tour Van der Graaff slaagde er het afgelopen seizoen niet in om bij de beste tachtig speelsters van de Euopean Ladies Tour te komen. Haar 84e plaats op de ranglijst was voor Golfteam Holland reden haar aflopende contract niet te verlengen. "Een grote verrassing was dat niet", zegt Van der Graaff. Ik wist dat ik een volle kaart zou moeten behouden en dus bij de beste tachtig zou moeten komen. Als dat niet lukt is het nou eenmaal de regel dat je contract niet verlengd wordt".
Nu Van der Graaff geen deel meer uitmaakt van het Golfteam Holland is er veel in haar carriere veranderd. "Ik moet nu allles zelf betalen en zelf mijn reizen plannen. Daarom ben ik ook op zoek naar sponsoren die mij daarbij willen helpen. Op deze manier moet ik spelen om mijn reis te kunnen betalen. Als er sponsoren zijn kan ik ook voor mijn inkomen spelen", aldus Van der Graaff. Als het de speelster uit Tholen niet lukt sponsoren te vinden, is ze dit jaar toch gewoon actief op de Tour. "Dan moet het van mijn spaargeld. Het eerste jaar moet dat net te doen zijn."
Golfclub Broekpolder Van der Graaff bereidt zich op de banen van Golfclub Broekpolder voor op het komende seizoen. "Deze baan heeft misschien wel de beste greens van heel Nederland en het is hier altijd relaxed en rustig. Dit is ook de baan waarop het enige Nederlandse toernooi wordt gespeeld. De ABN Amro Ladies Open". Van der Graaff wil er bij dat toernooi in ieder geval staan en heeft zich als doel voor het komend seizoen gesteld de Top-40 te halen. Eind maart begint dat seizoen met een toernooi in Marokko.