15-jarig meisje mishandeld in Renesse

RENESSE - Het meisje liep rond 02.45 uur over de Emmaweg in Renesse naar huis. Drie jongeren, twee jongens en een meisje, liepen achter haar aan. Al lopend maakte het drietal seksueel getinte opmerkingen richting het 15-jarige meisje.
Gebroken tanden
Toen zij iets over de opmerkingen iets zei, kreeg het meisje een harde klap van één van de jongens. Door de klap viel het meisje op de grond. Een lichte hersenschudding, twee gebroken tanden, schaafwonden en kneuzingen in het gezicht waren het gevolg. Het meisje had het drietal nog nooit eerder gezien.

Signalement

Een signalement van de drie jongeren is:
1: Blanke jongen van ongeveer 20 jaar, 1.70 meter lang, kort blond stekelhaar. De jongen droeg een blauwe spijkerbroek en een blauw shirt met witte banen aan hals en mouwen.
2: Blanke jongen van ongeveer 18 jaar, 1.75 meter lang, donkerbruin tot zwart halflang haar, De jongen droeg een wit shirt en een lichtbruine broek.
3: Blank meisje van ongeveer 20 jaar oud met een dik postuur. Zij had lang lichtblond haar. Ze droeg een grijze bloes en mogelijk een spijkerbroek.