GOES, Arnemuiden en Axel bekeren verder

OOST-SOUBURG -
GOES wist op bezoek bij ZBC'97 uit Zwijndrecht in de eerste helft niet te scoren. Na rust liep de ploeg van trainer Gérard de Nooijer toch nog weg bij de zaterdag-vierdeklasser. Yves Nyemb, Lorenzo de Groot en Josimar Pattinama scoorden de doelpunten. Arnemuiden boekte een eenvoudige 6-1 zege bij Lepelstraatse Boys en speelt in de vierde ronde tegen VC Vlissingen. Axel won de uitwedstrijd tegen FC Bergen met 2-5.
Dubbele cijfers
Zondag-vierdeklasser De Patrijzen verloor de uitwedstrijd tegen hoofdklasser Baronie met dubbele cijfers. In Breda verloor de ploeg van trainer Hans de Nooijer met 10-0. FC Dauwendaele verloor met 4-1 bij Unitas'30. Luctor'88 ging op het veld van Madese Boys met 3-1 onderuit tegen Irene'58. Colijnsplaatse Boys slaagde er niet in te winnen van GSC (3-1) en Duiveland verloor in Breda met 3-0 van JEKA.
De uitslagen van de Zeeuwse ploegen die vanavond speelden zijn als volgt:
Unitas'30 - FC Dauwendaele 4-1
ZBC'97 - GOES 0-3
Lepelstraatse Boys - Arnemuiden 1-6
Irene'58 - Luctor'88 3-1
GSC - Colijnsplaatse Boys 3-1
JEKA - Duiveland 3-0
FC Bergen - Axel 2-5
Baronie - Patrijzen 10-0
VC Vlissingen (3-2 tegen RBC), Terneuzen (3-1 tegen UVV'40) en Hoek (2-12 tegen Veerse Boys) plaatsten zich afgelopen weekend al voor de volgende ronde. Er zijn nu nog 32 ploegen over in het districtsbekertoernooi, waarvan zes Zeeuwse. De loting voor de 4e ronde is eerder al verricht. Die ziet er als volgt uit (Zeeuwse ploegen vetgedrukt):
zaterdag 15, zondag 16 of dinsdag 18 december
Terneuzen - SC Kruisland
Theole - Vlijmense Boys
VC Vlissingen - Arnemuiden
GOES - Irene'58
ASWH 2 - Baronie
ASWH - Unitas'30
BVV - OJC Rosmalen
De Valk - Nivo Sparta
Axel - Halsteren
Geldrop - Braakhuizen
Hoek - GSC
SCI - Peursum
DIA - JEKA
RKTVV - Kozakken Boys
SBC - WSC
TEC - RWB